Salta al contingut principal

Representant duaner. Nota informativa publicació relació provisional d'aspirants admesos i exclosos

Amb data 28 de desembre de 2022, s'ha publicat al BOE, la Resolució de 22 de desembre de 2022, de la Presidència de l'Agència Estatal d'Administració Tributària, per la qual s'aprova la relació provisional d'aspirants admesos i exclosos amb indicació dels exempts de realització de la prova teòrica, de les proves d'aptitud per a la capacitació com representant duaner, convocades per Resolució de 8 de juliol de 2022.

Segons disposa l'apartat 6.1 de la Resolució de 8 de juliol de 2022, els interessats tindran un termini de vint dies naturals per a l'esmena dels defectes que hagin motivat l'exclusió de les proves o de l'exempció de la prova teòrica, comptats des de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de l'Estat.

En conseqüència, tots aquells aspirants que figurin en la llista provisional d'exclosos per no acreditar l'exempció de la prova teòrica, disposaran de 20 dies naturals per acreditar aquesta exempció. En cas de no acreditar-la, vindran obligats a realitzar aquesta prova teòrica.

Així mateix, es recorda el que estableix l'apartat 5.4 de la Resolució de 8 de juliol de 2022:

“Quedarà exclòs de les proves d'aptitud convocades per aquesta resolució l'aspirant que, per justificar la seva sol·licitud d'exempció de la prova teòrica, present documentació acreditativa de la superació dels títols o estudis quan aquesta documentació s'hagués expedit en data posterior a la finalització del termini per a la presentació de sol·licituds”.

Resolución de 22 de diciembre de 2022,

de la Presidencia de la Agencia Estatal de Administración Tributaria, por la que se aprueba la relación provisional de aspirantes admitidos y excluidos con indicación de los exentos de realización de la prueba teórica, de las pruebas de aptitud para la capacitación como representante aduanero, convocadas por Resolución de 8 de julio de 2022