Salta al contingut principal

L'Agència Tributària i la Guàrdia Civil decomissen gairebé mig milió de paquets de tabac al Port de Barcelona

Havien declarat que el contenidor procedent de la Xina portava generadors elèctrics. El valor en el mercat del tabac intervingut seria d'1.500.000,00 €.

17 de desembre de 2008. L'Agència Tributària i la Guàrdia Civil han intervingut al Port de Barcelona, 480.900 paquets de tabac ros de la marca Lambert & Butler les quals mancaven de les precintes reglamentàries, per un valor d'1.418.655 euros, en un contenidor procedent de la Xina.

Els controls de mercaderies i inspecció física de contenidors que realitza la Duana de Barcelona van donar com a resultat la troballa a l'interior del contenidor de caixes sense cap tipus d'inscripció ni logotip, les quals contenien cartrons de tabac de la marca Lambert & Butler , paquets de les quals manquen de les precintes reglamentàries així com de la documentació que acrediti la seva legal importació.

La càrrega declarada per al contenidor intervingut eren generadors elèctrics i la destinació del mateix era una empresa ubicada en la cuideu de Girona.

Les diligències Instruïdes, el tabac i contenidor intervinguts s'han posat a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia dels de Barcelona.