Saltar al contingut principal

L'Agència Tributària agafa 4.000 quilograms d'haixix a Cartagena

La droga confiscada tindria un preu al mercat de més de 5 milions d'euros

El passat 22 de novembre el patruller Colimbo IV de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària va agafar 4.000 quilograms d'haixix en alta mar, a unes 60 milles nàutiques al sud-est de la ciutat de Cartagena.

L'operació es va iniciar cap a les 16,00 hores quan mitjans navals de l'Agència Tributària detecten una embarcació sospitosa, un iot a motor de 12 metres d'eslora.Els funcionaris de la Calàbria IV aborden l'embarcació i troben que a la coberta i en els espais oberts de la mateixa s'acumulen gran quantitat de farcells amb hachis.També comproven que la majoria dels seus sis tripulants i el propietari tenen nombrosos antecedents policials per contraban d'estupefaents.

La droga anava repartida en 128 bonys d'arpillera amb un pes total de 4.000 quilograms, que haurien assolit al mercat il·legal un valor de 5.528.000,00 euros.

La droga, els sis detinguts i l'embarcació intervinguda han estat conduïts fins a Cartagena i llocs a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de Cartagena.

Es continuen les investigacions per identificar i aturar a la resta dels integrants de l'organització.