10.2.4.2 Quen pode utilizar o Servizo RENØ

Todos os contribuíntes, persoas físicas, sen que sexa necesario ter solicitado o borrador ou os datos fiscais con anterioridade.

Non se lles remitirá o número de referencia a través deste servizo aos que tivesen optado por solicitar a inhabilitación da obtención de referencia mediante a casa correspondente.

Poden utilizar o servizo RENØ:

• Os que estean subscritos ao servizo de alertas por SMS de Renda e non inhabilitasen o acceso con casa.
  • Os herdeiros de contribuíntes falecidos.
  • Os novos declarantes ou co número de casa que se solicite do ano anterior, igual a 0.Ademais, deberán achegar o IBAN dunha conta bancaria da súa titularidade.Esta conta deberá constar nas bases de datos de información da Axencia Tributaria, polo que non poderá tratarse dunha conta de recente apertura.
  • Os que  dispoñan de certificado electrónicoCl@ve PIN, sen prexuízo de acceder a través destes sistemas de identificación electrónica aos servizos dispoñibles en Internet.