10.2.3.2 Obtenció de Cl@ve PIN

Quan ja estiga registrat, per a obtindre el PIN és precís que vaja al tràmit que desitja realitzar.En aquells tràmits que disposen d'este tipus d'identificació “Cl@ve PIN” se li donarà l'opció d'obtindre el PIN des de la App o amb el codi QR que li apareix a la pantalla del seu ordinador.

Utilitzant la App Cl@ve PIN

Es mostrarà el codi de 4 posicions oferit per la App o seleccionat per vosté i el PIN de 3 dígits sol·licitat.

Utilitzant el navegador per a rebre el PIN a través d'un SMS

• Indique la data de validesa, d'expedició o el número de suport, segons es tracte de DNI, DNI permanent o el NIE.

• Consigne el codi de 4 dígits que li oferix el sistema o bé el que vosté desitge.

• Sol·licite el PIN.El rebrà per SMS.