Salta al contingut principal

H7- declaració d'importació d'escàs valor. Proves en produccion per a supòsits de IOSS i SA per als recintes 9999

Fe d'errates: notícia del dia 17 05 2021

on deia:

- Si es declara un F48, IOSS, cal que l'identificador IOSS que s'inclogui, sigui un alfanumèric de 12 de longitud començant per un codi de país comunitari iso-2, assumint el sistema que és un identificador vàlid

ha de dir:

- Si es declara un F48, IOSS, cal que l'identificador IOSS que s'inclogui, sigui un alfanumèric de 12 de longitud començant per IM.

Per consegüent, la redacció completa és la següent (la de dia 17 05 2021 serà esborrada):

Per poder provar en produccion en la nova declaració per a enviaments d'escàs valor H7, els esquemes de {{{import}}} One Stop Shop  (IOSS- additional Procedure = F48) i Acords Especials (AAEE -  additional Procedure = F49), es permetrà realitzar declaracions H7 de proves IOSS o AAEE en produccion en el recinte 9999. D'aquesta manera:

- Si es declara un F48, IOSS, cal que l'identificador IOSS que s'inclogui, sigui un alfanumèric de 12 de longitud començant per IM.
- Per a AAEE, es permetrà declarar un F49, assumint el sistema que existeix una autorització vigent per al declarant en el sistema de Decisions.

En permetre poder fer aquestes proves, els operadors podran realitzar la consulta de les dades acumulades per a AAEE en la SEU de l'AEAT. El seu detall es troba en la guia del H7 en el punt 16.- Descàrrega Dades acumulades Mensual SA.