Salta al contingut principal

Tancament definitiu de l'aplicació de dipòsit prèvia al CAU (DVD preCAU) dilluns 9 de maig

Dilluns dia 09 05 2022, a les 08:00, es produirà el tancament definitiu de la versió de documents de vinculació a dipòsit previ al CAU (DVD preCAU).

Es recorda que, en declaracions duaneres d'importació i exportació, en la mateixa declaració, no es pot declarar documents de vinculació a diposito preCAU i CAU simultàniament.
A més, en declaracions d'importació i dipòsit, des de la data i hora de tancament de DVD preCAU, no es podrà declarar la casella 49. En declaracions d'exportació, també des d'aquesta data, aquesta casella passarà a ser opcional i, encara que es declari, no es tindrà en compte. Aviat s'anunciarà la data en la que la casella 49 no es podrà declarar tampoc en declaracions d'exportació.

Resum de les últimes novetats publicades a Duanes relacionades amb vinculació a Diposito que es poden consultar a Agència Tributària: Novetats de duanes

25/abril/2022: Declaracions de vinculació a dipòsit - CAU. Data de recapitulació vs. data d'inscripció en registre de declaracions de vinculació a dipòsit CAU i altres consideracions
12/abril/2022 Modificació de regles de la guia XML de documents de vinculació a dipòsit relacionats amb elements personals.
04/abril/2022 H2 Validacions d'elements personals en missatges de dipòsit i tancament definitiu del dvd PreCau.