Salta al contingut principal
Cartera de valors

4.4. VOSTÈ VENDA DE DRETS DE SUBSCRIPCIÓ ABANS DE 2017

L'import obtingut en la transmissió de drets de subscripció derivats d'accions i participacions amb cotització abans de 01/01/2017 no constitueix guany patrimonial ni rendiment de capital mobiliari, sinó que aquest import minorés el valor d'adquisició de les accions de les que procedeixen a efectes de futures transmissions de les mateixes. No obstant això, si l'import obtingut en la transmissió dels drets de subscripció arribés a ser superior al valor d'adquisició dels valors dels quals siguin procedents tals drets, la diferència té la consideració de guany patrimonial per al transmitent que haurà d'imputar-se al període impositiu en què es produeixi la transmissió.

A partir de 01/01/2017 la totalitat de l'import obtingut per la venda de drets de subscripció és guany de patrimoni subjecta a retenció que s'integra directament en Renda Web.

Important: Només ha de consignar-se la venda de drets de subscripció quan sigui anterior a 1 de gener de 2017. Per això, únicament es consignarà d'aquells títols dels que el contribuent sigui titular a 1 de gener de 2018 respecte dels quals cal consignar les operacions anteriors de forma manual.

Tipus d'operació VOSTÈ

Data de l'operació la de transmissió dels drets

Clau de mercat segons l'operació s'hagi realitzat:

  • 1. Mercat secundari oficial de valors espanyol

  • 2. Mercat secundari oficial de valors estrangers europeus

  • 3. Mercat secundari oficial de valors estrangers extraeuropeus.

Nombre de títols

Import de l'operació

Nominal dels títols

Despeses