Model 100. Declaració de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques 2023

10.12.13. Per atenció d'ascendents

Quantia

515,50 euros per cada ascendent major de 65 anys o amb discapacitat pel qual puguin aplicar-se el mínim per ascendents.

Quan dos o més contribuents tinguin dret a l'aplicació de la deducció respecte dels mateixos ascendents, el seu import es prorratejarà entre ells per parts iguals.

Emplenament

La deducció la genera el programa automàticament sobre la base de les dades reflectides en la finestra de dades personals i familiars