Salta al contingut principal
Manual pràctic de Renda 2020.

Serveis d'ajuda Campanya Renda 2020

L'Agència Estatal d'Administració Tributària posa a disposició dels contribuents els següents serveis d'ajuda en la Campanya de Renda 2020:

RENDA INFORMACIÓ. Telèfon 901 33 55 33 o 91 554 87 70, de 9 a 19 hores de dilluns a divendres. Per aclarir els dubtes que l'emplenament de la seva declaració de Renda li pugui plantejar.

CITA PRÈVIA PER A RENDA. La cita prèvia pot tenir dues finalitats:

 • Atenció presencial en oficines: Aquest servei permet l'obtenció del lloc, dia i hora per confeccionar la declaració de l'IRPF en les oficines i pot sol·licitar-se a través de:

  Telèfon 901 22 33 44 o 91 553 00 71. Per a l'horari consulti la pàgina d'Internet de l'Agència Tributària.

  Internet en la direcció http://sede.agenciatributaria.gob.es

  App “Agència Tributària ".

  Atenció: els dies en què es prestarà aquest servei podran consultar-se en la pàgina d'Internet de l'Agència Tributària.

 • Confecció de declaracions per telèfon: Pla “Li truquem” Aquest servei li permet sol·licitar el dia i l'hora en què desitgi que l'Agència Tributària es posi en contacte amb vostè telefònicament per confeccionar i presentar la seva declaració de Renda. Pot concertar la seva cita per alguna de les següents vies:

  Telèfon 901 22 33 44 o 91 553 00 71 – atenció personalitzada. Per a l'horari consulti la pàgina d'Internet de l'Agència Tributària.

  Telèfon 901 12 12 24 o 91 535 73 26 – automàtic –.

  Internet en la direcció http://sede.agenciatributaria.gob.es

  App “Agència Tributària ".

  Atenció: els dies en què es prestarà aquest servei podran consultar-se en la pàgina d'Internet de l'Agència Tributària.

APP. APLICACIÓ MÒBIL "AGÈNCIA TRIBUTÀRIA" Des d'un dispositiu mòbil i descarregant gratuïtament l'aplicació “Agència Tributària ”, disponible en els markets de Google (Play Store) i Apple (App Store ) per als sistemes operatius Android e iOS respectivament, el contribuent disposarà d'un accés directe a diversos tràmits i a l'aplicació Renda WEB per generar i presentar la seva declaració de Renda 2020.

RENDA WEB: http://sede.agenciatributaria.gob.es En el portal de l'Agència Tributària, accedint a "Renda 2020" el contribuent pot consultar informació general, i, accedint al "Servei de tramitació esborrany / declaració (Renda WEB)", podrà obtenir el seu esborrany de declaració, modificar i/o confirmar el mateix així com complimentar i dur a terme la presentació electrònica de l'autoliquidació.

Per accedir a aquest servei es necessita certificat electrònic o DNI electrònic, Cl@ve PIN o el número de referència que el contribuent prèviament haurà de sol·licitar en el Servei RENØ o bé obtenir-ho a través de l'aplicació mòbil (app) de l'Agència Tributària.

Les Comunitats Autònomes i Ciutats amb Estatut d'Autonomia, en exercici de la seva corresponsabilitat fiscal, col·laboren amb l'Agència Estatal d'Administració Tributària en la Campanya de Renda 2020 en la confecció de declaracions, així com en la modificació i confirmació d'esborranys de declaració.