Salta al contingut principal
Manual pràctic de Societats 2021.

Personal assalariat (caselles 00041 i 00042)

Casella 00041. Xifra mitjana del personal fix assalariat

Es consignarà en aquesta casella la xifra mitjana del personal fix assalariat a càrrec del declarant durant el període impositiu objecte de declaració. Per calcular aquesta xifra, es tindran en compte els següents criteris:

  • Si durant el període impositiu no ha hagut moviments en la plantilla, s'haurà d'indicar la semisuma del personal fix assalariat al principi i al final del mateix.

  • Si ha hagut moviments, s'haurà de calcular la suma de la plantilla a cadascun dels mesos de l'exercici i dividir pel número total de mesos que conté el mateix.

  • Si va haver regulació temporal de treball o de jornada, s'haurà d'incloure com personal fix el personal afectat per aquesta regulació, però només en la proporció que correspongui a la fracció del període impositiu o jornada del període impositiu efectivament treballada.

En els casos en què la xifra mitjana de personal fix assalariat no sigui un nombre enter, s'expressarà amb dos decimals.

Casella 00042. Xifra mitjana del personal no fix assalariat

Es consignarà en aquesta casella la xifra mitjana del personal no fix assalariat a càrrec del declarant durant el període impositiu objecte de declaració. Aquesta xifra es pot calcular sumant el total de setmanes que han treballat aquests empleats i dividint el resultat entre el número total de setmanes que conformen el període impositiu, o mitjançant la següent operació:

(NÚM. persones contractades amb caràcter no fix) × (NÚM. mitjà de setmanes treballades ÷ NÚM. total de setmanes de l'exercici)

En els casos en què la xifra mitjana de personal no fixo assalariat no sigui un nombre enter, s'expressarà amb dos decimals.