Salta al contingut principal
Novetats de IAE

Novetats publicades a l'INFORMA durant el mes de març

144390-TARIFAS - HOSTESSES DE VOL

Les hostesses, auxiliars de vol, tripulació de cabina i sobrecàrrecs de vol, persones físiques que exerceixen la seva activitat per compte propi (regla 3a.3 de la Instrucció), es classifiquen en el grup 699 de lasección segona de les tarifes,-Altres professionals relacionats amb el transport i les comunicacions n.c.o.p-.

144391-TARIFAS-AZAFATA DE CONGRESSOS

Les hostesses de congressos, persona física que exerceixen la seva activitat per compte propi (regla 3a.3 de la Instrucció), es classifica en el grup 899 de la secció segona de les tarifes, - Altres professionals relacionats amb els serveis a què es refereix aquesta divisió-.

144430-TARIFAS-ALQUILER TERRENY PER INSTAL·LAR PUNTS DE RECÀRREGA

La classificació de l'activitat de lloguer de terrenys dependrà de la qualificació que tingui el terreny que serà objecte d'arrendament (urbà o rústic). Si es tracta d'un  terreny de naturalesa urbana, l'arrendament d'aquest tipus de terreny a una empresa dedicada al desenvolupament d'infraestructures de recàrregues de vehicles elèctrics per instal·lar uns punts de recàrrega es classificarà en l'epígraf 861.2,-Lloguer de locals industrials i altres locals n.c.o.p.-. Si es tracta d'un terreny de naturalesa rustica, es classificarà en el grup 862,-Lloguer de béns immobles de naturalesa rústica-, ambdós de la secció primera.