Salta al contingut principal
Novetats de IAE

Novetats publicades a l'INFORMA durant el mes de novembre

146099 - TARIFES-VENDA CIGARRILOS ELECTRÒNICS MITJANÇANT MAQUINES AUTOMÀTIQUES

La venda de vapeadores o cigarrets electrònics s'ha de classificar en l'epígraf 664.9 de la secció primera de les Tarifes -Comerç al detall d'articles diversos  n.c.o.p. mitjançant aparells automàtics, excepte alimentació, begudes i tabac-. Això és atès que aquest epígraf es correspon amb la naturalesa de l'article comercialitzat, ja que el cigarret electrònic és un article per a fumadors substitutiu del tabac que manca d'ell.

146100 - TARIFES-COMERÇ A L'ENGRÒS CIGARRETS ELECTRÒNICS

El comerç a l'engròs de cigarrets electrònics s'ha de classificar en l'epígraf 619.9 de la secció primera de les Tarifes,-Comerç a l'engròs d'uns altres productes n.c.o.p.-. L'alta en aquesta rúbrica de comerç a l'engròs faculta per al comerç al detall dels mateixos articles en el mateix establiment on es realitzi la venda a l'engròs.

146101 - TARIFES-VENDA AMBULANT CIGARRETS ELECTRÒNICS

La venda ambulant de cigarrets electrònics i accessoris de tabac s'ha de donar d'alta en l'epígraf 663.9 de la secció primera de les Tarifes,-Comerç al detall fora d'un establiment comercial permanent d'unes altres classes de mercaderies n.c.o.p. -.

146102 - TARIFES-MAQUINES AUTOMÀTIQUES PROTECCION EQUIPATGES

El servei prestat per a la protecció dels equipatges a través de màquines automàtiques s'ha de classificar en l'epígraf 969.7 de la secció 1a -Altres màquines automàtiques-.