Salta al contingut principal
Novetats de IAE

Novetats publicades a l'INFORMA durant el mes de febrer

147323 - VEDATS DE CAÇA

L'organització de caceres en finques alienes ha de classificar-se en el Grup 999, de la Secció 1a,-Altres serveis n.c.o.p.-. L'aprofitament cinegètic de vedats de caça realitzat pels titulars de les explotacions, no constitueix fet imposable de l'IAE.

147324 - MOMENT DE REALITZACIÓ DEL LLOGUER DE LOCALS

El naixement de l'obligació de  causar alta en l'Epígraf 861.2, és el moment en què se celebren els contractes d'arrendament.  Si els locals industrials no estan efectivament llogats no sorgeix la de presentar declaració, ni es tindran en consideració per al càlcul de la quota.

147325 - GESTIÓ DE LLOGUERS D'HABITATGES TURÍSTICS

L'activitat de captar clients propietaris d'habitatges amb finalitats vacacionals i gestionar-los el lloguer d' aquells habitatges haurà de  causar alta en el grup 834, de la secció 1a-Serveis relatius a la propietat immobiliària i a la propietat industrial -.

147326 - REALITZACIÓ PERITATGES PER PSIQUIATRE

L'exercici efectiu de l'activitat professional de psiquiatria actuant com pèrit judicial en un procediment, haurà de causar alta en el grup 832 de la secció 2a -Metges Especialistes (exclosos Estomatòlegs i Odontòlegs)-.