Recursos
T'informem sobre les possibilitats d'impugnació d'una provisió de constrenyiment
Has de tenir en compte que contra la provisió de constrenyiment només s'admeten els següents motius d'impugnació :
-
Extinció total del deute o prescripció del dret a exigir el pagament.
-
Sol·licitud d'ajornament, fraccionament o compensació en període voluntari i altres causes de suspensió del procediment de recaptació.
-
Falta de notificació de la liquidació.
-
Anul·lació de la liquidació.
-
Error o omissió en el contingut de la provisió de constrenyiment que impedeixi la identificació del deutor o del deute constret.
Una vegada notificada la provisió de constrenyiment, si no estàs conforme i desitges recórrer, hauràs d'optar, en el termini màxim d'un mes comptat des de l'endemà de recepció d'aquesta notificació, entre presentar:
-
Un recurs de reposició, davant l'òrgan que va dictar aquest acte mitjançant escrit que expressarà les raons per les quals no estàs conforme amb el mateix, i la menció de no haver presentat reclamació economicoadministrativa. Haurà de contenir, a més, la següent informació:
-
El teu nom o raó social i NIF, i en cas que actuïs a través de representant, també el nom i NIF d'aquest. Si desitges que les notificacions que es produeixin amb relació al recurs s'adrecin a lloc diferent del teu domicili fiscal, indica el domicili al que vulguis que s'adrecin.
-
L'acte que recorres, la seva data i el número d'expedient.
-
El lloc, la data i la signatura.
Si necessites conèixer l'expedient per poder manifestar les raons per les quals no estàs conforme amb l'acte, podràs acudir a l'oficina indicada més amunt on se't posarà a la teva disposició.
-
-
Una reclamació economicoadministrativa, mitjançant escrit dirigit a l'Òrgan que va dictar aquest acte, que haurà de contenir, com a mínim, la informació indicada més amunt. Aquesta reclamació economicoadministrativa serà resolta pel Tribunal Economicoadministratiu competent, òrgan independent de l'AEAT.