Salta al contingut principal

Interceptats en un contenidor al port d'Algesires tres vehicles d'alta gamma robats als Estats Units

Operació conjunta de l'Agència Tributària i la Guàrdia Civil

  • El contenidor interceptat va arribar procedent dels EUA amb destinació al continent africà
  • El valor de mercat dels tres vehicles supera els 190.000 euros

16 d'agost de 2022.- La Unitat d'Anàlisi de Riscos (UAR) de la  Duana d'Algesires, formada per funcionaris de Vigilància Duanera de  l'Agència Tributària i per Guàrdies Civils de l'Oficina d'Anàlisi i  Investigació Fiscal (ODAIFI) de la Comandància d'Algesires, ha interceptat  en les instal·lacions del port d'Algesires un contenidor  que transportava en el seu interior tres vehicles robats.

Els fets van tenir lloc el passat 27 de juliol quan els agents,  analitzant el risc en el tràfic de mercaderies, van detectar un contenidor  procedent dels Estats Units, amb destinació a un país africà, contingut del qual  podia no correspondre's amb la mercaderia declarada.

Davant aquesta sospita es va procedir a l'obertura del contenidor trobant en  el seu interior tres vehicles d'alta gamma amb alt equipament valor del qual en
el mercat supera els 190.000 euros.

Després de les verificacions oportunes els agents van comprovar que es tractava de  tres vehicles robats als Estats Units amb destinació al Togo.

Dels fets s'han instruït les corresponents diligències, les quals  han estat posades a disposició de l'Autoritat Judicial, en unió dels vehicles i els efectes intervinguts.

Filmació de l'operatiu (per descarregar el vídeo s'ha d' introduir l'adreça següent web):

https://we.tl/t-thVdIvFT2B