Salta al contingut principal

Frustrat a Almería un transport per carretera de droga oculta a l'interior d'un semiremolc frigorífic

Operació conjunta de l'Agència Tributària i la Policia Nacional

  • Intervinguts 206 quilos d'haixix i 150 quilos de cabdells de marihuana que es trobaven ocults entre la càrrega d'hortalisses del camió

  • El conductor del vehicle, d'origen bielorús, ha ingressat a la presó acusat d'un delicte contra la salut pública

14 de juliol de 2022.- Funcionaris del Servei de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària i agents de la Policia Nacional, en una operació conjunta, han interceptat una partida de droga ocult entre la càrrega d'un semiremolc frigorífic i han detingut al conductor del camió, que ha ingressat a la presó per ordre judicial.

L'operació es va iniciar a partir d'informacions que apuntaven cap a una càrrega de verdura, que es transportaria per carretera, i en la qual es podrien ocultar diversos quilos de marihuana i haixix.

Amb aquestes dades, el passat dia 22 de juny, els investigadors van decidir inspeccionar un camió que s'havia detingut per proveir en una estació de servei situada en el quilòmetre 487 de l'A-7.

Droga amagada entre albergínies i pebrots

Les explicacions incoherents del seu conductor, així com les irregularitats en la documentació de la mercaderia, a més de l'absència d'identificació en les caixes, van augmentar les sospites dels agents, que en una inspecció més minuciosa van trobar la droga amagada entre la càrrega d'albergínies i pebrots.

La documentació del transport i de la càrrega va resultar ser falsa, dirigida únicament a donar una aparença de veracitat al transport.

En total van ser intervinguts 206 quilos d'haixix i 150 quilos de cabdells de marihuana, tots ells envasats al buit.

El conductor del camió, un home de 35 anys d'edat i origen bielorús, ha ingressat a la presó acusat d'un delicte contra la salut pública.

Filmació de l'operatiu (per descarregar el vídeo s'ha d'introduir l'adreça següent web):

https://we.tl/t-3wSb9DAjnI