Salta al contingut principal

Com pots sol·licitar el pagament únic de 200 euros per a persones amb baixos ingressos i patrimoni?

L'ajuda se sol·licitarà a través del   formulari electrònic  disponible en la Seu Electrònica de l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

Per a la presentació de la sol·licitud és necessari disposar de Cl@ve o certificat electrònic (inclòs DNIE). També es pot presentar el formulari, en nom d'un tercer, per apoderament o col·laboració social.

En aquest vídeo t'expliquem com registrar-te en Cl@ve.

En aquest vídeo t'expliquem com obtenir un certificat electrònic a través de la pàgina web de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre.

Per complimentar el formulari en línia necessitaràs el teu NIF, el NIF de les persones que convisquin en teu mateix domicili, les dades del domicili i l'IBAN del compte bancari titularitat de la que siguis titular, en què es realitzarà l'abonament de l'ajuda.

En qualsevol cas, si tens més dubtes o necessites assistència en l'emplenament del formulari de sol·licitud pots:

  • Trucar al telèfon: 91 889 81 46 o 901 200 346. De dilluns a divendres, de 9 a 19 hores.

  • O bé sol·licitar cita prèvia (telefònica o en oficines) per al servei d'“Assistència Ajuda de 200 euros”, a través de la Seu electrònica:  Agència Tributària: Cita prèvia general o trucar al telèfon 91 290 13 40 o 901 200 351, de dilluns a divendres, de 9 a 19 hores.