Salta al contingut principal

Inici de l'assistència presencial en la Campanya de Renda 2022

Des de l'1 de juny, l'Agència Tributària comença a prestar l'habitual servei de confecció de declaracions en les oficines en col·laboració amb comunitats autònomes i ajuntaments, al mateix temps que continua el pla "Li Truquem" de confecció de declaracions de Renda per telèfon que permet atendre als contribuents fins al final de la campanya sense necessitat de desplaçaments i de manera personalitzada.

Des del 25 de maig al 29 de juny pots concertar una cita prèvia de Renda 2022 per Internet o en els telèfons: 91 553 00 71 / 901 22 33 44 (DL.-DV. 9 a 19 h), per rebre una atenció presencial en les oficines de l'Agència Tributària, on podràs presentar la teva declaració de renda corresponent a l'any 2022.

Els contribuents que facilitin un número de telèfon mòbil o una adreça de correu electrònic en concertar la seva cita, rebran un SMS o un correu electrònic amb les dades del dia, centre, hora i l'enllaç a la documentació necessària per confeccionar la seva declaració.

En el següent enllaç es recull una relació exhaustiva de  dades i documents que pots necessitar quan acudeixis al servei de confecció de declaracions en les oficines. Prepara només els que necessitis d'acord amb la teva situació personal i en funció de les rendes que hagis percebut durant 2022.

Aquests serveis estaran disponibles per a contribuents:

  • Amb rendes del treball fins a 65.000 euros o rendes del capital mobiliari fins a 15.000 euros.

  • Amb activitats econòmiques en estimació objectiva.

  • Amb fins a 2 transmissions de béns no adquirits per herència o donació.

  • Amb lloguers (fins a 2 immobles o 2 contractes).

El servei d'assistència presencial en oficines se suma a tota l'ajuda que l'Agència Tributària posa a disposició dels contribuents menys habituats a les noves tecnologies que requereixin assistència personalitzada.