Salta al contingut principal

L'Agència Tributària desarticula una fàbrica de tabac clandestina a Villaverde del Riu (Sevilla)

  • Dues persones han estat detingudes per la seva presumpta participació en un delicte de contraban

  • Decomissades gairebé tres tones de tabac i 1.500 paquets de cigarrets falsificats

2 de novembre de 2023.- El Servei de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària ha desarticulat una fàbrica dedicada a la producció il·legal de cigarrets que tenia el seu centre d'operacions a la localitat de Villaverde del Riu, Sevilla.

L'operació, denominada ‘Pole’, va tenir lloc el passat 16 d'octubre quan agents de la Unitat Operativa de Sevilla van detectar moviments sospitosos de vehicles en una nau industrial en un polígon de l'esmentada localitat.

En inspeccionar la nau d'on sortien, els agents van descobrir maquinària, primera matèria i cigarrets elaborats en el que constituïa una fàbrica de tabac, aconseguint decomissar 2.800 quilos de tabac i 1.500 paquets de cigarrets falsificats producte de la fabricació il·legal, tot això amb una valoració superior als 320.000 euros.

Com a conseqüència d'això, a més de la captura del tabac, es va intervenir maquinària industrial per a l'elaboració de paquets i els útils per al seu muntatge i van ser detingudes dues persones per la seva presumpta participació en l'il·lícit.

Tant els detinguts com els gèneres intervinguts han estat llocs a disposició del Jutjat de Lora del Río en funcions de guàrdia.

Vigilància Duanera: Presentació de denúncies per contraban i delictes relacionats

Telèfon gratuït 900351378.

Adreça electrònica: denunciasvigilanciaaduanera@correo.aeat.es