Salta al contingut principal

Nous serveis d'assistència en l'Impost sobre la Renda de No Residents (IRNR): Informador, xat ADI e INFORMA+

S'ha publicat a l'apartat de No Residents de la seu electrònica, l'Informador de l'Impost sobre la Renda de No residents per tal de donar resposta a les principals qüestions plantejades pels contribuents no residents que obtenen rendes en territori espanyol sense mediació d'establiment permanent. Cal destacar que pot consultar-se en anglès si es tria aquest idioma en la navegació.

Per accedir a les respostes, n'hi haurà prou amb seleccionar entre les diferents opcions mostrades. El contribuent podrà obtenir una còpia de la resposta obtinguda si disposa de Cl@ve o certificat electrònic.

En cas de necessitar informació addicional, podrà accedir a un xat atès per la ADI en horari de 9 a 19 hores. Per això no es precisarà autenticació.

Finalment, per atendre les qüestions més complexes, s'ha incorporat la possibilitat de presentar una sol·licitud d'informació a través de INFORMA+. Aquest servei podrà ser utilitzat pels contribuents que comptin amb Cl@ve o certificat electrònic, així com pels col·laboradors socials utilitzant la via de l'apoderament.