Salta al contingut principal

Confiscats 72 quilos de cocaïna ocults entre estelles de fusta de tec a l'interior d'una nau a Antequera

  • Han estat detingudes sis persones pertanyents a una organització criminal dedicada al transport de droga entre Amèrica del Sud i Espanya

31 de gener de 2024.- Funcionaris de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària, en una operació conjunta amb agents de la Policia Nacional, han confiscat de 72 quilos de cocaïna ocults entre estelles de fusta de tec, a l'interior d'una nau d'Antequera (Málaga). En aquesta operació han estat detingudes sis persones pertanyents a una organització criminal dedicada al transport d'estupefaent des d'Amèrica del Sud fins a Espanya.

La investigació es va iniciar quan els investigadors van tenir constància de l'existència d'una organització dedicada al transport de cocaïna des d'Amèrica del Sud a Espanya, cap del qual estava assentat a la província de Málaga. Els membres de la xarxa transportaven la droga oculta en contenidors d'estelles de fusta de tec.

Després de diverses gestions d'investigació, els agents van aconseguir identificar als membres de l'organització i van procedir a la seva detenció en una nau d'Antequera. En aquesta nau també van confiscar 72 quilos de cocaïna ocults entre estelles de fusta de tec.

Els arrestats han passat a disposició del Jutjat número tres d'Antequera i les investigacions continuen obertes a l'espera de noves detencions

Filmació de l'operatiu (per descarregar el vídeo s'ha d'introduir l'adreça següent web):

https://we.tl/t-etrqGFWCJn