Salta al contingut principal

Detinguts dos homes i intervinguts set quilos de cocaïna en el port de Palma de Mallorca

  • L'actuació s'ha desenvolupat en el marc de controls aleatoris conjunts disposats en diferents ports de les illes

27 de febrer de 2024.- Funcionaris del Servei de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària i agents de Policia Nacional han detingut a dos homes d'origen equatorià i colombià, de 35 i 48 anys, respectivament, com presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

El Servei de Vigilància Duanera a Mallorca, en col·laboració amb el Grup I d'Estupefaents de la Policia Nacional, ha sigut procedent, el passat 25 de febrer en el port de Palma, a la confiscació de deu paquets de cocaïna amb un pes d'aproximat de set quilos.

En el marc de la col·laboració entre ambdós cossos, es va establir un dispositiu en el port de Palma per al control dels passatgers que arribaven en vaixell de la península.

L'equip va realitzar un control sobre diversos individus que arribaven en diferents vehicles, amb la col·laboració dels Guies Canins de Policia Nacional, donant lloc a la detenció de dues persones per tràfic d'estupefaents, en trobar-se en els seus vehicles un i sis quilograms de cocaïna, respectivament.

Els detinguts passaran a disposició judicial en les properes hores.

Filmació de l'operatiu (per descarregar el vídeo s'ha d'introduir l'adreça següent web):

https://we.tl/t-ZcmreAyTzl