Salta al contingut principal

Desmantellat un club cannàbic a Las Palmas de Gran Canaria

  • Intervinguts 2 quilos de marihuana, 1,2 quilos d'haixix, diversos compostos tipus galetes i gominolas amb marihuana, diners en efectiu, una motocicleta i elements per a la venda d'estupefaents al detall

10 de juny de 2024.- Agents de la Unitat Operativa del Servei de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària a Las Palmas i del Cos General de la Policia Canària, han desmantellat un club cannàbic situat en la zona de la platja de Les Pedreres de Las Palmas i han procedit a la intervenció de 2 quilos de marihuana, 1,2 quilos d'haixix, diversos compostos amb marihuana, diners en efectiu, una motocicleta, i elements per a la manipulació i venda d'estupefaents al detall.

L'operació es va dur a terme el passat 1 de maig, quan es va procedir a l'entrada i registre del club amb la corresponent autorització judicial, després d'una investigació conjunta iniciada el novembre de l'any passat de la que s'havien conclòs indicis d'un possible delicte contra la salut pública.

L'actuació va començar a les 11.00 del matí, quan els agents van sorprendre a l'individu responsable d'obrir el local. En aquell moment es va procedir a la seva detenció per un delicte de tràfic de drogues.

A continuació, es va efectuar el registre del local per la comitiva judicial i es va procedir a la confiscació de documentació, diners en efectiu, marihuana, haixix, cigarrets manufacturats i una premsadora industrial per a la fabricació d'haixix.

En conjunt, s'han intervingut 2 quilos de marihuana, 1,2 quilos d'haixix, diversos compostos tipus galetes i gominolas que contenien marihuana, diners en efectiu, dues balances de precisió, una premsadora industrial, i elements per a la venda d'estupefaents al detall.

Els agents van ser procedents també al precinte del local i a la confiscació d'un vehicle utilitzat pel responsable de l'associació.

En l'actuació es van detenir a dues persones com presumptes responsables d'un delicte contra la salut pública, essent llocs en llibertat en la tard del dia 1. Aquests individus hauran de presentar-se davant l'autoritat judicial quan siguin dits a declarar.

Filmació de l'operatiu (per descarregar el vídeo s'ha d'introduir l'adreça següent web):

https://we.tl/t-dm67M3mUsb