Salta al contingut principal

Isaac el Badaoui, Diego Araiz, Indira Bernal i Carmen Millá són els escolars guanyadors del primer concurs nacional de redacció: 'Carta a un defraudador'

Iniciativa del Programa d'Educació Civicotributària. Els premis s'entreguen per part del director de l'Agència Tributària, Luis Pedroche, i a l'acte assistiran els familiars i professors dels escolars. Els guanyadors van ser seleccionats entre les cartes dels premiats provincials i corresponen als representants de Lleida, Saragossa, Murcia i Alacant.

24 d'octubre de 2008 . Isaac el Badaoui, de sisè de primària del CEIP Práctiques I de Lleida, Diego Araiz, de cinquè de primària del Col·legi Públic ‘José María Mir' de Saragossa, Indira Bernal, de cinquè de primaroa del Col·legi ‘José María Párraga' de Murcia i Carmen Millá, de segon d'ESO de l'Institut ‘Cap de L'horta' d'Alacant, són els escolars guardonats amb els primers premis nacionals del primer concurs nacional de redacció: ‘Carta a un defraudador'.

Els premis l'entrega el director de l'Agència Tributària, Luis Pedroche, en un acte a la seu de l'Agència Tributària en el que assistiran familiars i professors dels escolars premiats.

L'objecte del primer concurs nacional de redacció de l'Agència Tributària consistia en la redacció d'una carta a un supòsit defraudador i els guanyadors han estat escollits entre les 52 redaccions provincials premiades. El concurs s'inscriu en el Programa d'Educació Civicotributària que l'Agència Tributària ve desenvolupant des de 2003.

La redacció és una de les activitats que els escolars han realitzat després de les xerrades celebrades durant les Jornades de Puertas Obertes a l'Agència Tributària i les visites dels funcionaris de l'Agència als Centres Escolars de l'àmbit de la província. En aquestes xerrades es treballa sobre els continguts civicotributaris amb l'objectiu reforçar entre els ciutadans més joves la responsabilitat fiscal que els ajudi a incorporar-se al seu rol de contribuents amb una consciència clara del que és un comportament cívic i solidari en una societat democràtica.

Adjunta a la Nota de Premsa es distribueix per als mitjans interessats una còpia de les redaccions guardonades.

L'acte se celebrarà en la sala d'actes de la seu de l'Agència Tributària del carrer San Enrique, 17, de Madrid. Durant el mateixos els escolars llegiran les redaccions premiades.

Hora: 13.30h.

A l'acte està obert als mitjans.