Salta al contingut principal

El Ministeri d'Economia i Hisenda adverteix d'un intent de frau a través d'Internet que utilitza el seu nom i la seva imatge

L'engany fa referència a un reemborsament d'impostos inexistent.

14 de juliol de 2009. El Ministeri d'Economia i Hisenda ha detectat avui un important enviament de comunicacions per correu electrònic en el que s'utilitza fraudulentament el seu nom i la seva imatge.

En l'enviament es fa referència a un reemborsament d'impostos inexistent en la que el receptor del correu electrònic surt suposadament beneficiat. Per poder disposar dels diners cal aportar dades de comptes bancaris i targetes de crèdit.

El Ministeri d'Economia i Hisenda, a través de l'Agència Tributària, ha pres les mesures necessàries per perseguir aquest intent de frau i recorda que la millor mesura és la prevenció dels usuaris davant comunicacions sospitoses que incloguin la petició de dades bancàries. Ni el Ministeri d'Economia i Hisenda ni l'Agència Tributària sol·liciten informació confidencial, ni números de compte, ni números de targeta dels contribuents, per correu electrònic.