Salta al contingut principal

L'Agència Tributària decomissa 3.200 quilograms d'haixix en el Port dels Urrutias a Murcia

En l'operació han estat detingudes quatre persones. La droga confiscada tindria un preu en el mercat de més de 4 milions d'euros

L'Agència Tributària va decomissar 3.200 quilograms d'haixix a Murcia com a resultat d'una operació que es va iniciar el passat 16 de novembre quan funcionaris de Vigilància Duanera van ser informats de què una embarcació d'esbargiment podria haver introduït en el Mar Menor una partida d'estupefaents.

Aquell mateix dia van ser detectades diverses persones carregant paquets en un camió des d'una embarcació d'esbargiment en el Port dels Urrutias. El dispositiu organitzat va permetre interceptar el camió que transportava la droga, un vehicle qualsevol terreny que escortava el transport i l'embarcació utilitzada per a la partida, una llanxa motora cabinada de 9 metres d'eslora i 3,5 metres de màniga. A més, es va poder detenir a les tres persones que estaven participant en la càrrega de la droga, a més d'una quarta persona relacionada amb el cas.

L'haixix anava repartit en 100 fardells d'arpillera amb un pes de 3.200 quilograms. La droga tindria un preu en el mercat de més de 4 milions d'euros.

La droga decomissada, les persones detingudes i els vehicles intervinguts han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció de Cartagena en funcions de guàrdia. Es continua amb les investigacions i no es descarten noves detencions en les properes hores.