Salta al contingut principal

L'Agència Tributària adjudica la casa pairal Vista Real i altres béns del clan dels "Charlines"

Adjudicats 23 béns per un import de 2.055.582,76 euros.

L'Agència Tributària va adjudicar ahir, 16 de desembre, part dels béns embargats al clan narcotraficant dels “Charlines”. S'han adjudicat als millors postores 10 béns per un import total d'1.517.396,76 euros. Destaca la casa pairal Vista Real, adjudicat al Concello de Vilanova d'Arousa per un import d'1.085.000 euros. També s'han adjudicat una bat, tres pisos i cinc places de garatge.

Els béns adjudicats ahir ja es van subhastar entre el 5 i el 19 d'octubre  i de la qual licitació havia quedat deserta, posteriorment es va obrir un termini per a la presentació directa d'ofertes que acabava el 9 de desembre havent-se rebut 75 ofertes en sobre tancat o per Internet.  En la subhasta d'octubre ja s'havien  venut  13 béns per un import de 538.186 euros (dos bats, un vaixell auxiliar, una nau industrial i diversos pisos i places de garatge).
En total s'han adjudicat 23 béns per un import de 2.055.582,76 euros.

Falten per adjudicar 5 bats, 19 places de garatge i altres immobles  per manca d'ofertes o perquè les ofertes presentades van ser molt baixes. Per a aquests béns es prorroga el termini d'adjudicació directa fins al 15 de febrer de 2011, podent-se presentar noves ofertes fins aquella data. Pot consultar-se més detalls en la pàgina web de l'Agència Tributària sede.agenciatributaria.gob.es.

Aviat es trauran a subhasta els béns embargats a les empreses del clan que no poguessin incloure's en l'anterior subhasta per causes tècniques i els béns embargats a persones físiques condemnades en la mateixa sentència, si és que no efectuen abans el pagament de les multes imposades. Es tracta de diverses finques rústiques, pisos i locals comercials.