Salta al contingut principal

L'Agència Tributària decomissa 1.600 quilos d'haixix

Detingudes tres persones i decomissada una embarcació.La droga tindria un preu en el mercat de més de dos milions d'euros.

Funcionaris de l'Agència Tributària de València i de Murcia van interceptar una embarcació pneumàtica que transportava un total de 1.600 quilograms d'haixix i que navegava a unes 20 milles nàutiques de Cap de Pals. La droga anava repartida en 52 bonys d'arpillera, i hagués assolit un valor en el mercat il·lícit de 2.211.200,00 euros

L'operació es va iniciar cap a les 18,00 hores del dia 17 de gener, quan mitjans aeronavals de València i de Murcia van detectar la presència d'una embarcació pneumàtica que s'adreçava feies les costes llevantines. Els patrullers Arao, de Duanes de València, i el patruller Collimb IV, de Murcia, van interceptar l'embarcació avui, a les 8.00 hores.

Com a resultat de l'operació s'ha detingut a tres persones i s'ha decomissat una embarcació pneumàtica de 10 metres d'eslora, proveïda de 2 motors de 225 c.v.., cadascun.

La droga, els detinguts i l'embarcació intervinguda passaran en els propers dies a disposició del Jutjat d'Instrucció, en funcions de Guàrdia de Cartagena.