Salta al contingut principal

Dades fiscals de l'impost sobre societats. Exercici 2019

Des del proper dia 1  de juliol  es posarà a disposició dels obligats tributaris per l'impost sobre societats, informació de les seves dades fiscals a l'efecte de l'emplenament de la declaració de l'Impost corresponent a l'exercici 2019, independentment del tipus d'entitat, del període de liquidació o de què hagués presentat l'autoliquidació de l'impost en l'exercici 2018. El servei estarà disponible en llengües cooficials i en anglès.

Per als contribuents període impositiu del qual NO coincideixi amb l'any natural, tipus de declaració 2 i 3, es recordarà que les dades facilitades corresponen a l'any natural 2019.

El principal objectiu és millorar la qualitat de l'emplenament de les declaracions, agilitzant així la seva tramitació.

Les dades subministrades es poden agrupar en les següents categories:

  1. Dades disponibles a l'Agència Tributària procedents de declaracions informatives o altres fonts d'informació procedents de tercers.

  2. Dades d'autoliquidacions i declaracions informatives del propi contribuent  (M202, M190, M390 o M303).
  3. Dades declarades en el model 200 de l'exercici 2018  corresponents a imports pendents d'aplicar en exercicis futurs, indicant la casella del model 200 de l'exercici 2019 en la que haurien de consignar-se. Així mateix, se subministrarà la informació inclosa en les pàgines 1 i 2.

  4. Informació a tenir en compte en la declaració, com pot ser la relativa a sancions i recàrrecs emesos i notificats per l'AEAT durant l'exercici 2019, interessos de demora abonats per l'AEAT i per unes altres Administracions durant 2019, etc...

  5. Epígrafs de l'IAE  en els que consta donat d'alta el contribuent, incloent el Codi Nacional d'Activitat Econòmica (CNAE) equivalent.