Salta al contingut principal

Noves eines d'assistència virtual

  1. Eines d'Assistència Virtual de Censos

    S'han incorporat dins les eines d'assistència virtual, dues noves eines censals: l'"Informador censal" i el "Cercador d'activitats i les seves obligacions tributàries";

    L'"Informador censal" ofereix informació sobre els principals tràmits censals com NIF, IAE, apoderaments, sistemes d'identificació digital, certificats tributaris o comprovacions censals. Si està registrat en el sistema Cl@ve o té un certificat electrònic podrà rebre una còpia de la conversa en format PDF en el seu correu electrònic.

    Accés a l'Informador censal

    El "Cercador d'activitats i les seves obligacions tributàries", segons sigui una persona física o jurídica, resident o no, i sobre la base de l'activitat econòmica seleccionada, li oferirà la informació referent a l'epígraf de IAE i a les obligacions tributàries que comporta l'exercici de l'activitat (impost d'activitats econòmiques, IVA, Impost sobre la Renda de Persones Físiques, impost sobre societats i les obligacions com retenidor).

    Accés al Cercador d'activitats i les seves obligacions tributàries 

  2. Eina d'Assistència Virtual d'IRPF

    S'ha incorporat dins les eines d'assistència virtual l'Informador de Renda 2020 que conté les respostes a les preguntes més freqüents sobre l'IRPF (mínims personals i familiars, opcions de tributació, deduccions, com declarar els rendiments d'immobles,... ) així com les qüestions més innovadores de la Renda 2020 com són els ERTO i l'ingrés mínim vital (IMV). Respecte a ERTO e IMV s'ha habilitat, a més, un servei de xat atès per especialistes. Així, si té un dubte que no ha pogut resoldre amb l'Informador, podrà plantejar-se-la als nostres especialistes.

  3. INFORMA+

    Amb el nou ‘INFORMA+’, els contribuents poden plantejar qüestions de caràcter tributari per a les quals obtindran una resposta per escrit personalitzat preparada pels nostres especialistes. A més, els contribuents podran accedir a totes les seves consultes a través de l'opció dels "meus Expedients" de la Seu Electrònica. Per fer ús d'aquest servei és necessari estar registrat en Cl@ve o disposar de certificat electrònic.

    De moment aquest servei ofereix informació sobre IVA, Subministrament Immediat d'Informació (SII, Llibres registre d'IVA en línia) i censos.

    Pot accedir al INFORMA+ a través de: