Salta al contingut principal

Nota sobre la presentació per lots del model 05

L'1 de març de 2021 va entrar en vigor el nou model 05, establint-se la presentació electrònica obligatòria excepte per a les persones físiques, que podran presentar el model en paper (PDF generat a través del Formulari del model 05 per a la seva presentació en paper).

Per a la presentació electrònica del model 05 s'ofereixen dues alternatives:

  1. La presentació individual del model a través de l'opció Presentació de sol·licituds (model 05).
  2. La presentació per lots del model a través de l'opció Presentació de sol·licituds per lots (model 05). Aquesta opció exigeix un fitxer per cada sol·licitud a transmetre.

Amb caràcter excepcional, fins al 30 de setembre de 2021, es permetrà la presentació per lots mitjançant un únic fitxer que inclogui totes les sol·licituds a transmetre a través de l'opció Presentació de sol·licituds per lots mitjançant un únic fitxer (model 05) (Vàlid fins a 30 de setembre de 2021).

A partir d'1 d'octubre de 2021 se suprimirà l'opció Presentació de sol·licituds per lots mitjançant un únic fitxer (model 05) (Vàlid fins a 30 de setembre de 2021).

Es recomana realitzar proves per a l'adaptació de les seves aplicacions informàtiques a la presentació per lots mitjançant l'opció Presentació de sol·licituds per lots (model 05), que serà l'única opció disponible per a la presentació per lots a partir d'1 d'octubre de 2021. Les proves podran realitzar-se a través del següent enllaç: