Salta al contingut principal

Publicació de còpia de l'informe del Conflicte núm. 16. Impost sobre la Renda de les Persona Físiques. Interposició de societat familiar per a l'aplicació indeguda de la regla especial d'imputació temporal d'operacions a terminis o amb preu ajornat

A l'efecte del que disposa l'article 206.bis de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària i d'acord amb el que estableix l'article 194.6 del Reglament General de les actuacions i els procediments de gestió i inspecció tributària i de desplegament de les normes comunes dels procediments d'aplicació dels tributs, aprovat pel Reial decret 1065/2007, de 27 de juliol, es procedeix a publicar còpia de l'informe de la Comissió consultiva sobre conflicte en l'aplicació de la norma relatiu al contribuent, persona física "PPAA".

Les operacions consisteixen, en primer lloc, en la separació de dos socis (MMDD i PPAA) de l'entitat DSM SLU mitjançant la transmissió de les seves participacions a la societat, pactant el cobrament de forma ajornada i acollint-se a la regla especial d'imputació temporal d'operacions a termini o amb preu ajornat. Simultàniament, s'acorda una operació de venda d'immobles per la societat DSM SLU a una societat familiar (FRP SL) de la que són titulars els transmitents de les participacions i els seus fills, determinant-se el pagament igualment de forma ajornada.

Cap assenyalar que aquesta mateixa operació és objecte d'anàlisi en els informes de la Comissió consultiva sobre conflicte en l'aplicació de la norma publicats amb els números 13, 13 bis i 16 bis.