Salta al contingut principal

Nova funció de Seguretat en la Seu electrònica per protegir la teva privacitat

Compromesos amb la seguretat i la protecció de la teva informació personal, estem introduint una nova funció de seguretat en la nostra Seu electrònica. A partir d'ara, cada vegada que accedeixis a la Seu autenticant-te per qualsevol dels mecanismes habilitats (Cl@ve, Certificat electrònic i Número de Referència) podràs visualitzar l'historial de les últimes connexions realitzades mostrant el mecanisme utilitzat. Aquesta funcionalitat està dissenyada per ajudar-te a detectar qualsevol accés no autoritzat al teu compte.

Després d'autenticar-te en la nostra Seu electrònica, pots accedir a aquesta informació a través de la teva Àrea Personal.

O des de l'aplicació mòbil,

Et recomanem revisar regularment aquestes informacions per assegurar-te de què totes les connexions llistades són legítimes.

Si observes alguna activitat sospitosa, és possible que algun dels teus mitjans d'autenticació hagi pogut quedar exposat, en aquell cas et recomanem que procedeixis a la seva revocació i a l'obtenció d'un nou, així com a la denúncia del fet davant les autoritats policials competents. 

Per a més informació o assistència, pots consultar la secció d'Avís de Seguretat de la nostra Seu electrònica  o sol·licitar assistència personal mitjançant l'opció"Assistència i Cita" de la Seu, a través del servei de suport de qüestions informàtiques

Agraïm la teva col·laboració a mantenir un entorn digital assegurança per a tots.