Manual práctico de Sociedades 2022.

Gardar a declaración

Se iniciou a formalización da declaración mediante o formulario Sociedades Web, pero aínda non vai presentar a declaración,  mediante o botón «Gardar » poderá  gardar os datos cumprimentados. Esta opción non valida os datos polo que pode utilizarse en calquera momento. A declaración almacénase nos servidores da AEAT e en calquera momento, desde calquera dispositivo electrónico, poderase recuperar mediante o botón  «Continuar » ao acceder de novo a Sociedades WEB e recoñézase a sesión anterior. Se se desexa, tamén se pode proceder a cubrir unha nova declaración.

Outra alternativa para conservar os datos da declaración é gardar o ficheiro coa declaración axustada ao deseño de rexistro desde a opción «Exportar». Neste caso si se esixe que a validación sexa correcta e escoller a situación en local en que se vai a conservar o ficheiro.200 que se xera.

Ademais, o formulario Sociedades WEB permite a obtención dun borrador da declaración en PDF para poder negro os datos en papel, tendo en conta que non se poderá utilizar para a presentación, como indica a marca de auga impresa.