Model 100. Declaració de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques 2020

3.4. Servicis d'ajuda

Per a facilitar la confecció i presentació de la declaració de l'IRPF l'Agència Tributària posa a disposició dels contribuents els següents servicis d'ajuda:

Renda informació

El servici telefònic d'Informació Tributària es presta en els Telèfons 901 33 55 33 o 91 554 87 70, de 9 a 19 hores de dilluns a divendres.

Cita prèvia per a renda

• Atenció presencial en oficines
  • Internet en la direcció “http://www.agenciatributaria.es”
  • App “Agència Tributària "
  • Confecció de declaracions per telèfon: Pla “Li telefonem”

APP. APLICACIÓ MÒBIL "AGÈNCIA TRIBUTÀRIA" Des d'un dispositiu mòbil i baixant gratuïtament l'aplicació “Agència Tributària ”, disponible en els markets de Google (Play Store) i Apple (App Store) per als sistemes operatius Android e iOS respectivament, el contribuent disposarà d'un accés directe a diversos tràmits i a l'aplicació Renda WEB per a generar i presentar la seua declaració de Renda.

Renda WEB: “http://www.agenciatributaria.es” En el portal de l'Agència Tributària, accedint a "Renda 2020" el contribuent, pot consultar informació general, i, accedint al "Servici de tramitació esborrany / declaració (Renda WEB)", podrà obtindre el seu esborrany de declaració, modificar i/o confirmar el mateix així com complimentar i dur a terme la presentació electrònica de l'autoliquidació.

Per a accedir a este servici es necessita certificat electrònic o DNI electrònic, Cl@ve PIN o el número de referència que el contribuent prèviament haurà de sol·licitar en el Servici RENΨ o bé obtindre-ho a través de l'aplicació mòbil (app) de l'Agència Tributària.

Les comunitats autònomes i Ciutats amb Estatut d'Autonomia, en exercici de la seua corresponsabilitat fiscal, col·laboren amb l'Agència Estatal d'Administració Tributària en la Campanya de Renda 2020 en la confecció de declaracions, així com en la modificació i confirmació d'esborranys de declaració.