El càlcul de les deduccions per inversió empresarial no és realitzat pel programa.

A l'efecte de l'emplenament, en cada deducció s'obrirà una finestra de captura de dades en la que haurà de facilitar l'import de la deducció, no de la inversió, i l'import que desitja aplicar.

El programa aplicarà l'import facilitat sempre que no excedisca els límits màxims establits. Si l'import indicat excedix el límit aplicable s'aplicarà este últim.

1. Deduccions d'exercicis anteriors

• Règim general

S'indicaran els saldos pendents corresponents a les diferents modalitats de deducció per inversions procedents d'exercicis anteriors, distingint aquells saldos per als quals  este siga l'últim exercici d'aplicació de la resta dels saldos pendents i l'import  de deducció que desitja aplicar.

• Règims especials

S'indicaran els saldos pendents de deducció procedents dels règims especials de suport a esdeveniments d'excepcional interés públic i el l'import que desitja aplicar.

2. Deduccions de l'exercici.

Es consignarà l'import de les diferents deduccions i el que desitja aplicar.