Patrimoni 2023

4.3.9.8.comunitat autònoma de Madrid

El contribuent podrà aplicar una bonificació autonòmica determinada per la diferència, si n'hi hagués, entre el total quota íntegra del propi impost, una vegada aplicat el límit conjunt establit en l'article 31 de la Llei 19/1991, de 6 de juny, i el total quota íntegra corresponent a l'Impost Temporal de Solidaritat de les Grans Fortunes, una vegada aplicat el límit conjunt establit en l'article 3. Dotze de la Llei 38/2022, de 27 de desembre.

Emplenament

Import de la bonificació autonòmica (casella 50)

• Si no ha de presentar l'Impost Temporal de Solidaritat de les Grans Fortunes (ITSGF) el programa calcularà automàticament l'import de la bonificació.

• Si ha de presentar el ITSGF:

Haurà d'introduir l'import de la casella 200 del ITSGF en la finestra de captura de dades que s'obri des de la casella 50. Amb esta dada el programa calcularà la bonificació autonòmica que corresponga.

Per a facilitar al contribuent el càlcul de l'import de la casella 200 estarà habilitat aviat el programa d'ajuda a la presentació del ITSGF. No obstant això, no estarà disponible per a la seua presentació fins l'1 de juliol del 2024.

Recorde que a l'hora de presentar el ITSGF haurà de consignar en la casella 205 la quota ja ingressada per la IP (casella 55).