12.1 iCalendar

El calendari del contribuent en format iCalendar permet incorporar els venciments al calendari personal que oferix Google Calendar (espai personal i gratuït que oferix Google als usuaris que disposen d'un compte de correu electrònic de gmail).No obstant això, els fitxers que seguixen l'estàndard iCalendar poden integrar-se amb la majoria de les aplicacions de calendari (per exemple, Outlook, Yahoo, Mozilla Thunderbird, Zimbra, Apple ICal, etc.).

Els passos per a subscriure's al iCalendar de l'Agència Tributària són els següents:

1.Fer clic en la pestanya calendari del compte de gmail personal.

2.Fer clic en el desplegable “Altres calendaris” i seleccionar Afegir per URL“.

3.Localitzar la direcció URL del calendari que es vulga incorporar al calendari personal i introduir-la en el camp corresponent.Es pot incorporar al calendari personalitzat algun o tots els calendaris que s'indiquen en el següent enllaç:

Enllaç a URL per a iCalendar disponibles

4.Una vegada afegida l'URL del calendari o calendaris que li interessen, faça clic en "Afegir calendari" i estos apareixeran en l'apartat Altres calendaris de la columna esquerra del seu calendari personal.

5.Incorporats els venciments dels diferents models, és possible la seua configuració perquè amb el termini i la via que s'estime oportuna es notifiquen prèviament tals venciments.

És possible descarregar i instal·lar la aplicació Google Calendar en telèfons i tauletes.Quan l'aplicació s'obri, tots els esdeveniments se sincronitzaran amb l'ordinador.Per tant, es veuran els mateixos esdeveniments en la versió de Google Calendar per a ordinador que en la versió per a mòbils.

Calendari del contribuent