Saltar al contingut principal
Manual d'activitats econòmiques.Obligacions fiscals d'empresaris i professionals residents en territori espanyol

12.3.1 Avisos d'informació

L'Agència Tributària posa a disposició del contribuent un servici de avisos d'informació rellevant.

Per a rebre estos avisos és necessari subscriure's a l'aplicació de “Avisos a mòbils o e-mail” S'accedix al servici de subscripció, amb certificat electrònic o DNIe, Cl@ve PIN, o número de referència (Servici RENØ).Se sol·licitarà el medi per a rebre els esmentats avisos, bé un número de telèfon mòbil o una adreça electrònica.

Avisos informatius de l'Agència Tributària

Realitzada la subscripció els avisos rebuts podran ser de Renda;enviament de casella de Renda, pagament de la devolució de Renda, de Recaptació;ajornaments / fraccionaments compensacions, etc. Estos avisos no tenen la consideració de notificacions.En qualsevol cas, es tracta d'una opció que, una vegada exercitada, pot ser donada de baixa en qualsevol moment.

L'alta o modificació en este servici pot efectuar-se'n en els models censals -030, 036, 037-, a la Seu electrònica de l'Agència Tributària, a les seues pròpies oficines o en la App de l'Agència Tributària.

En la App, una vegada identificat, es mostra l'opció de confirmar l'alta en este servici per a rebre missatges push en el mateix dispositiu.

Així mateix, a la campanya de Renda, en entrar en “Servici de tramitació esborrany / declaració (Renda WEB)”, entre els servicis disponibles es mostra l'opció “Dades de contacte per a rebre avisos de l'Agència Tributària que permet al contribuent l'alta en este servici.

Igualment, en entrar en Renda WEB, quan es confirmen les dades personals es mostra el següent missatge.

D'altra banda, es pot tindre en compte que l'Agència Tributària publica els titulars dels seus continguts en format RSS.D'esta forma, permet integrar al Web o veure en el mateix client RSS les últimes notícies, actualitzades les 24h i amb enllaços directes al seu contingut complet.Es pot optar per la subscripció a tots els canals o bé a continguts específics:Novetats destacades, Notes de Premsa, Estadístiques i Novetats de Duanes.