13.1 APP - Agència Tributària

Aplicació gratuïta per a dispositius mòbils intel·ligents -smartphones i tauletes- amb sistemes operatius iOS o Android (disponible en castellà, català, gallec, valencià i anglés), que oferix la possibilitat de efectuar tràmits que no requerixen certificat d'usuari, com el confrontació d'informació o la presentació de documentació en el registre telemàtic i tot això d'una forma senzilla i àgil.Així mateix, es podrà accedir a altres tràmits destacats amb Cl@ve PIN.

Quan es descarrega l'aplicació se sol·liciten els següents permisos:

• Permís de cambra:per al lector de QR que facilita la lectura del CSV que inclou la documentació oficial enviada per l'Agència Tributària

• Permís d'accés a arxius multimèdia:per a aportar documentació en "Presentació de documentació".És necessari perquè es puga obrir un explorador d'arxius en el que el ciutadà elegix que documentació aportar, no s'accedix a arxius que el ciutadà no haja seleccionat.

• Permís de localització:per a veure les oficines pròximes a la secció "Direccions i telèfons".

A través de la App s'oferixen diversos servicis:novetats, ajuda, portal de Renda, Cl@ve PIN o Portal mòbil.El portal mòbil permet l'accés al WEB de la Agència Tributària, en la seua versió per a dispositius mòbils.

Es pot accedir a tota la informació segmentada per tipus de contribuent, així com als banners, seu electrònica, contacte amb nosaltres, opine, enllaços d'interés, accedisca directament, li interessa conéixer, novetats i notes de premsa.

A través del portal mòbil és possible realitzar gestions amb certificat electrònic i Cl@ve PIN.

Enllaç al fullet App de l'Agència Tributària

16/juny/2022