Saltar al contingut principal
Manual pràctic de Renda 2020.

Servicis d'ajuda Campanya Renda 2020

L'Agència Estatal d'Administració Tributària posa a disposició dels contribuents els següents servicis d'ajuda en la Campanya de Renda 2020:

RENDA INFORMACIÓ. Telèfon 901 33 55 33 o 91 554 87 70, de 9 a 19 hores de dilluns a divendres. Per a aclarir els dubtes que l'emplenament de la seua declaració de Renda li puga plantejar.

CITA PRÈVIA PER A RENDA. La cita prèvia pot tindre dos finalitats:

 • Atenció presencial en oficines: Este servici permet l'obtenció del lloc, dia i hora per a confeccionar la declaració de l'IRPF en les oficines i pot sol·licitar-se a través de:

  Telèfon 901 22 33 44 o 91 553 00 71. Per a l'horari consulte la pàgina d'Internet de l'Agència Tributària.

  Internet en la direcció http://sede.agenciatributaria.gob.es

  App “Agència Tributària ".

  Atenció: els dies en què es prestarà este servici podran consultar-se en la pàgina d'Internet de l'Agència Tributària.

 • Confecció de declaracions per telèfon: Pla “Li telefonem” Este servici li permet sol·licitar el dia i l'hora en què desitge que l'Agència Tributària es pose en contacte amb vosté telefònicament per a confeccionar i presentar la seua declaració de Renda. Pot concertar seu cita per alguna de les següents vies:

  Telèfon 901 22 33 44 o 91 553 00 71 – atenció personalitzada. Per a l'horari consulte la pàgina d'Internet de l'Agència Tributària.

  Telèfon 901 12 12 24 o 91 535 73 26 – automàtic –.

  Internet en la direcció http://sede.agenciatributaria.gob.es

  App “Agència Tributària ".

  Atenció: els dies en què es prestarà este servici podran consultar-se en la pàgina d'Internet de l'Agència Tributària.

APP. APLICACIÓ MÒBIL "AGÈNCIA TRIBUTÀRIA" Des d'un dispositiu mòbil i baixant gratuïtament l'aplicació “Agència Tributària ”, disponible en els markets de Google (Play Store) i Apple (App Store ) per als sistemes operatius Android e iOS respectivament, el contribuent disposarà d'un accés directe a diversos tràmits i a l'aplicació Renda WEB per a generar i presentar la seua declaració de Renda 2020.

RENDA WEB: http://sede.agenciatributaria.gob.es En el portal de l'Agència Tributària, accedint a "Renda 2020" el contribuent pot consultar informació general, i, accedint al "Servici de tramitació esborrany / declaració (Renda WEB)", podrà obtindre el seu esborrany de declaració, modificar i/o confirmar el mateix així com complimentar i dur a terme la presentació electrònica de l'autoliquidació.

Per a accedir a este servici es necessita certificat electrònic o DNI electrònic, Cl@ve PIN o el número de referència que el contribuent prèviament haurà de sol·licitar en el Servici RENØ o bé obtindre-ho a través de l'aplicació mòbil (app) de l'Agència Tributària.

Les comunitats autònomes i Ciutats amb Estatut d'Autonomia, en exercici de la seua corresponsabilitat fiscal, col·laboren amb l'Agència Estatal d'Administració Tributària en la Campanya de Renda 2020 en la confecció de declaracions, així com en la modificació i confirmació d'esborranys de declaració.