Manual pràctic de Renda 2021.

Pels ajuts i subvencions rebudes pels esportistes d'alt nivell de Galícia

Normativa: Art. 5. Dènou Text Refós de les disposicions legals de la comunitat autònoma de Galícia en matèria de tributs cedits per l'Estat, aprovat per Decrete Legislatiu 1/2011, de 28 de juliol.

Quantia de la deducció

L'import de la deducció serà el resultat d'aplicar els tipus mitjans de gravamen a l'import de la subvenció o ajuda pública en la base liquidable.

Per això el contribuent ha d'integrar en seu base imposable general, casella [0435],  l'import corresponent a la subvenció o ajuda pública obtinguda de l'Administració general de la comunitat autònoma de Galícia o dels restants entitats del sector públic autonòmic.

Requisits per a l'aplicació de la deducció

• Que es tracti d'una subvenció o qualsevol altra ajuda pública obtinguda de l'Administració general de la comunitat autònoma de Galícia o dels restants entitats del sector públic autonòmic per al desenvolupament de l'activitat esportiva.

• Que l'activitat esportiva per la qual s'obté la subvenció o ajuda pública no genere rendiments d'activitats econòmiques.

• El contribuent ha de tindre reconeguda la condició d'esportista d'alt nivell segons resolució de l'òrgan superior de l'Administració general de la comunitat autònoma amb competències en matèria de deporte.