Saltar al contingut principal
Manual pràctic IVA 2021

Eines d'assistència virtual en el IVA

El web de la AEAT disposa d'un «Assistent virtual de IVA (AVIVA)» per a resoldre els dubtes plantejats en relació amb este Impost.

La utilització d'esta eina és molt senzilla:el contribuent únicament ha de formular la seua pregunta a la capseta corresponent i mantindre una conversa amb l'Assistent.En cas de disposar de Cl@ve o certificat digital, podrà descarregar-se la resposta obtinguda en format PDF.

L'assistent virtual de IVA compte amb eines complementàries d'assistència virtual de IVA per a analitzar determinades qüestions que revisten d'una complexitat més gran (Localitzador, Qualificador immobiliari, Calculadora de terminis per a modificació de BI i altres rectificacions, Calculadora de prorrates i Calculadora de sectors diferenciats).A més, s'afig un «Assistent virtual específic sobre el SII» i la «Calculadora de terminis del SII».

En cas de necessitar més informació, el contribuent pot contactar a través del xat amb un especialista en IVA de l'Administració Digital Integral (ADI) en horari de 9:00 a 19:00 h de dilluns a divendres, o remetre una sol·licitud d'informació tributària a través de l'eina INFORMA+ per a obtindre una resposta per escrit personalitzada.