Saltar al contingut principal
Novetats de IAE

Novetats publicades a l'INFORMA durant el mes de febrer

139069-TARIFES. CURSOS DE CUINA

Una persona física que impartix per compte propi i a títol individual i personal classes de cuina, ha de donar-se d'alta en el grup 826 de la secció segona de les Tarifes.

139070-TARIFES. LOGOPEDA

L'activitat consistent en l'exercici professional de la logopèdia realitzat per persones físiques, aplicant la regla 8a de la Instrucció,  al ser considerats professionals sanitaris hauran de donar-se d'alta en el grup 899 de la secció segona de les Tarifes,  “Altres professionals relacionats amb els servicis de la sanitat”.

139071-FET IMPOSABLE. TARIFES. CULTIU I VENDA DE BONSAIS. MANTENIMENT I ENSENYAMENT

Si es  realitza el cultiu de bonsais en explotacions agrícoles o forestals de les que se siga titular està exclòs del fet imposable. L'activitat de venda al detall de bonsais en un establiment diferent del de producció està classificada en l'epígraf 659.7 de la secció primera que classifica el “Comerç al detall de llavors, abonaments,  flors i plantes i xicotets animals”. El manteniment de bonsais fora del lloc on es duga a terme l'explotació es classifica en el grup 099 de la secció segona de les tarifes i la impartició de classes sobre el cultiu de bonsais es classifica  en el grup 826 de la mateixa secció segona.

139072-TARIFES. COWORKING

Una persona física que es dedica a l'explotació d'un espai on diferents professionals compartixen espai de treball així com uns servicis addicionals com són secretaria,  recepció,  reprografia,  telèfon,  connexió a Internet,  electricitat,  aigua corrent,  així com l'ús de mobiliari i ferramentes necessàries haurà de donar-se d'alta en els epígrafs 861.2,  849.6,  474.3,  973.3,  així com en el grup 859.

139073-TARIFES. MÚSIC GUIA DE CARRERS

L'activitat consistent en la interpretació de peces musicals en la via pública es classifica en el grup 032 de la secció tercera de les Tarifes ”Intèrprets d'intruments musicals”.

139074-TARIFES. VENDA A PARTICULARS DE BIOETANOL

La venda al detall de bioetanol per a la combustió de xemeneies està classificada en l'epígraf 655.1 de la secció primera de les Tarifes “Comerç al detall de combustibles de totes classes,  excepte gasos i carburants”.