Saltar al contingut principal
Novetats de IAE

Novetats publicades a l'INFORMA durant el mes de gener

141179-TARIFES. ANIMADORA DE FESTES

Les activitats que du a terme una persona física que actua com animadora en festes infantils i com cantant en esdeveniments, es classifiquen en les següents rúbriques: Com animadora en festes infantils en el Grup 19 Secció 3a. Com cantant d'esdeveniments caldria incloure-la en el Grup 39. Secció 3a, o si és la persona física cantant la que gestiona l'esdeveniment aleshores seria en l'Epígraf 965.3, Secció 1a.

141180-TARIFES. PRESTACIÓ DE SERVICIS A PUBLICACIONS

L'activitat realitzada per una persona física consistent a prestar diferents servicis a una revista, (aconseguir cotxes, menjada, temàtiques), haurà de classificar-se en el grup 899 de la secció segona “Altres Professional relacionats amb els servicis a què es referix esta divisió”.

141181-TARIFES. COMERÇ JOGUINES DE 2a MÀ

L'activitat de comerç al detall de béns usats com ara mobles, agafes i ensaries ordinaris d'ús domèstic, es classifica en el grup 656, Secció 1a de les Tarifes “Comerç al detall de béns usats com ara mobles, agafes i ensaries ordinaris d'ús domèstic”.

141182-TARIFES.CUIDADOR/RA DE MENORS EN CASA. CANGUR

L'activitat desenvolupada per persona física consistent en la prestació de servicis d'atenció de xiquets en una llar habilitat a este efecte s'entén que es tracta de servicis de llar d'infants i es classifica en l'Epígraf 931.1 de la Secció Primera de les Tarifes “Guarderia i ensenyament d'educació infantil, exclusivament”.