Saltar al contingut principal
Novetats de IAE

Novetats publicades a l'INFORMA durant el mes de novembre

142868-TARIFES - ARRENDAMENT HABITATGE PER HORES O DIES

L'arrendament d'este tipus d'habitatge, de forma ocasional, per hores o dies, a agències de publicitat per al gravació o el rodatge d'anuncis publicitaris, quedaria classificat en l'Epígraf 861.1 de la Secció primera de les Tarifes-Lloguer d'habitatges.

142869-TARIFES-PUNT DE RECOLLIDA DE PAQUETERIA

L'activitat consistent en la prestació de servicis de punt de recollida de paqueteria es classifica d'acord amb el que disposa la Regla 8a de les tarifes en l'Epígraf 849.9 de la Secció primera de les mateixes,-Altres servicis independents n.c.o.p -.

142870-FET IMPOSABLE-REFORMA DE LA PRÒPIA HABITATGE

Una persona reforma el seu propi habitatge, sense rebre cap benefici ni rendiment econòmic, és a dir, la seua finalitat no és la d'intervindre en la producció o distribució de béns o servicis. Per no concórrer en esta activitat el requisit exigit en l'apartat 1 de l'article 79 del TRLRHL, aquella no té la consideració d'activitat econòmica a l'efecte de l'Impost. Conseqüentment, no està obligada a presentar declaració d'alta ni a contribuir per l'IAE  per la reforma del seu habitatge amb la finalitat d'usar-la per a si mateix.