Saltar al contingut principal
Novetats de IAE

Novetats publicades a l'INFORMA durant el mes d'abril

144530-TARIFES-FABRICACIÓ MÀSCARES QUIRÚRGIQUES I FFP2

L'activitat de fabricació de màscares quirúrgiques i FFP2, es classifica en l'epígraf 455.9 de la secció 1a de les Tarifes,-Confecció d'uns altres articles amb matèries tèxtils n.c.o.p-. Segons seu nota adjunta, comprén la confecció d'articles amb matèries tèxtils no especificats en uns altres epígrafs, com ara articles de lona (sacs, tendisques, tendals, vetles, etc.), estendards, banderes, ornaments eclesiàstics, insígnies, brodats i altres guarniments, paracaigudes, cotó hidròfil, embenes i gases sense esterilitzar, etc.

144534-TARIFES-VENDA D'APARELLS DE PURIFICACIÓN D'AIRE

Si les característiques tècniques o d'una altra orde permeten qualificar a estos aparells com d'ús industrial, haurà de matricular-se en l'epígraf 654.5 de la secció 1a -Comerç al detall de qualsevol classe de maquinària (excepte aparells de la llar, d'oficina, metges, ortopèdics, òptics i fotogràfics)-. Si, al contrari, la naturalesa i característiques dels aparells purificadors d'aire permeten qualificar-los com d'ús domèstic, haurà de classificar-se en l'epígraf 653.2 de la secció 1a -Comerç al detall de material i aparells elèctrics, electrònics, electrodomèstics i altres aparells d'ús domèstic accionats per un altre tipus d'energia diferent de l'elèctrica, així com de mobles de cuina-.

144535-TARIFES-LLOGUER D'APARELLS DE PURIFICACIÓN D'AIRE

Si les característiques tècniques o d'una altra orde permeten qualificar a estos aparells com d'ús industrial, l'activitat de lloguer dels mateixos quedaria classificada en el grup 859 de la secció 1a -Lloguer d'uns altres béns mobles n.c.o.p . (sense personal permanent)-. Si, al contrari, la naturalesa i característiques dels aparells purificadors d'aire permeten qualificar-los com d'ús domèstic,  l'activitat d'arrendament d'estos aparells haurà de classificar-se en l'epígraf 856.1 de la secció 1a -Lloguer de béns de consum-.