Saltar al contingut principal
Novetats de IAE

Novetats publicades a l'INFORMA durant el mes de gener

144076-TARIFES-PERIODISTES

A partir de l'entrada en vigor de la Llei 22/2021, de  PGE per a l'any 2022, de 28 de desembre, els periodistes han de classificar-se en l'Agrupació 86, en el Grup 863 de la Secció segona de les Tarifes - Periodistes i altres professionals de la informació i la comunicació-.

144089-TARIFES-MANTENIMENT MÀQUINA EXTRACTORA DE FUMS I RECOLLIDA I ENTREGA DE L'OLIE A CENTRES HOMOLOGATS

Es realitzen 2 activitats diferents que es classifiquen en el grup 692 de la secció primera de les Tarifes,-Reparació de maquinària industrial-, per la reparació i manteniment de la maquinària d'extracció de fums, i en l'epígraf 921.2 de la secció primera de les Tarifes,-Servicis de recollida de fem i deixalles-, per la recollida i transporte d'olie per a la seua entrega en centres homologats.

144090-ACTIVITAT D'HOMEOPATIA, REFLEXOLOGIA I REIKI

L'homeopatia, reflexologia i reiki són medicines alternatives o complementàries de caràcter parasanitari que, es classifiquen en el grup 841 de la secció segona de les Tarifes, - Naturòpata, acupuntors i altres professionals parasanitaris-, quan s'exercisca a títol individual amb caràcter professional. En esta rúbrica també tenen cabuda les activitats realitzades pels professionals de tècniques parasanitàries.