Saltar al contingut principal
Novetats de IAE

Novetats publicades a l'INFORMA durant el mes de març

144390-TARIFES - HOSTESSES DE VOLE

Les hostesses, auxiliares de vole, tripulació de cabina i sobrecàrrecs de vole, persones físiques que exercixen la seua activitat per compte propi (regla 3a.3 de la Instrucció), es classifiquen en el grup 699 de lasección segona de les tarifes,-Altres professionals relacionats amb el transporte i les comunicacions n.c.o.p-.

144391-TARIFES-HOSTESSA DE CONGRESSOS

Les hostesses de congressos, persona física que exercixen la seua activitat per compte propi (regla 3a.3 de la Instrucció), es classifica en el grup 899 de la secció segona de les tarifes, - Altres professionals relacionats amb els servicis a què es referix esta divisió-.

144430-TARIFES-LLOGUER TERRENY PER A INSTAL·LAR PUNTS DE RECARREGA

La classificació de l'activitat de lloguer de terrenys dependrà de la qualificació que tinga el terreny que ser objecte d'arrendament (urbà o rústic). Si es tracta d'un  terreny de naturalesa urbana, l'arrendament d'este tipus de terreny a una empresa dedicada al desenvolupament d'infraestructures de recarregues de vehicles elèctrics per a instal·lar uns punts de recarrega es classificarà en l'epígraf 861.2,-Lloguer de locals industrials i altres locals n.c.o.p.-. Si es tracta d'un terreny de naturalesa rustica, es classificarà en el grup 862,-Lloguer de béns immobles de naturalesa rústica-, ambdós de la secció primera.